رنگ های روغنی و رنگ لعابی ساختمان از سرب سفید به عنوان پایه استفاده می کنند و در سه لایه پرایمر، لایه زیرین و پوشش نهایی اعمال می شوند. رنگهای روغنی میتوانند به رنگهای مات و براق دست یابند، در حالی که بادوام و مقرون به صرفه هستند.
آنها با سهولت کاربرد مشخص می شوند و سطوح رنگ شده به راحتی تمیز می شوند. رنگ روغن معمولاً در دیوارها، درها، پنجره ها و سازه های فلزی استفاده می شود.
توجه داشته باشید که رنگ روغن برای شرایط مرطوب مناسب نیست و خشک شدن کامل آن زمان می برد. همچنین قبل از اعمال رنگ روغن، روغن بذر کتان و رنگدانه ها باید اضافه شود.
این نوع رنگ با افزودن سرب یا روی به لاک تولید می شود. رنگدانه ها برای دستیابی به طیف گسترده ای از رنگ ها اضافه می شوند.
رنگ های مینا پوشش های سخت و براق ایجاد می کنند که به راحتی تمیز می شوند. آنها با ضد آب بودن و مقاوم بودن در برابر مواد شیمیایی مشخص می شوند و پوشش خوبی دارند و رنگ را حفظ می کنند.
رنگ های امولسیونی از پلی وینیل استات و پلی استایرن به عنوان مواد اتصال دهنده استفاده می کنند و حاوی خشک کن هایی مانند کبالت و منگنز هستند.
آنها می توانند بر پایه آب یا روغن باشند و برای رسیدن به رنگ مورد نظر از رنگدانه استفاده می شود. رنگ های امولسیونی با خشک شدن و سفت شدن سریع مشخص می شوند و سطوح را می توان به راحتی با آب تمیز کرد.
رنگ های امولسیونی معمولاً برای دیوارهای داخلی، سقف ها و کارهای بنایی استفاده می شود. برخی از انواع رنگ های امولسیونی تخصصی را می توان برای کارهای چوبی استفاده کرد.
رنگ سیمانی به صورت پودر موجود است که برای رسیدن به قوام رنگ با آب مخلوط می شود. ماده پایه سیمان سفید یا رنگی است و همچنین ممکن است حاوی رنگدانه ها، شتاب دهنده ها و سایر مواد افزودنی باشد.